Toţi fumătorii ar trebui să mănânce această legumă de două ori pe săptămână

Stire 15.06.2020 0 comentarii


Cancerul pulmonar reprezintă una din principalele cauze de mortalitate prin neoplazii, atât în cazul bărbaţilor, cât şi al femeilor. Se estimează că peste 1.3 milioane de persoane mor anual, în întreaga lume, din cauza cancerului pulmonar.

Cercetătorii chinezi au descoperit însă o modalitate simplă şi eficientă prin care poate fi prevenit cancerul de plămâni. Potrivit oamenilor de ştiinţă de la Centrul pentru Prevenţie şi Control Jiangsu, consumarea usturoiului crud de două ori pe săptămână scade cu 44% riscul cancerului pulmonar. Chiar şi în cazul persoanelor care fumează (fumatul fiind cauza principală a acestui tip de cancer), riscul este redus cu 30 de procente.

Cercetările anterioare au demonstrat că usturoiul poate proteja plămânii de diverse afecţiuni şi poate reduce riscul tumorilor cu o treime.

Sursa: realitatea.net


 

Sursa: ARQ

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ
fashiondays.ro
Ai aflat ceva interesat?
Trimite-ne imagini /video surprinse de tine